jueves, 3 de noviembre de 2011

Com crear pàgines web

Hui en día, un de les moltes salides per a un informàtic, es la creació de págines web.

De les moltes aplicacions que hi ha per a fer-ho, es por utilitzar el programa Adobe Dreamweaver CS5. Es el mes utilitzat en el sector del diseny y la programació web, per les seues funcionalitats, integració amb altres ferramentes... etc. Parlant amb un alumne que ha estudiat un módul de Sistemes Microinformatics y Xarxes, ens ha comentat com crea él les pàgines web. Com hem comentat abans, utilitza el programa Adobe Dreamweaver CS5:


Primer es genera el códic de la pàgina. Com podem fe-ho? Posant etiquetes o muntant la página per peces. Es por fer de ambes formes. El primer que es crea es el index.html, que es la pàgina que es cargará en el equip del usuari al entrar en la pàgina. Les pàgines HTML es poden fer en marcos o tables, la seua diferencia es que amb la opció de marcos es carga cada página independientment de les altres, mentres que amb tables es carga tot de nou. Per aixó amb marcos es tot més ràpid,  inclús que hi ha algunes persones que preferixen tables per que el seu diseny y códic es mes fácil i senzill.


Les pàgines HTML es poden dividir en: Cap (<head>), Títol (<tittle>), metes (<meta names>) i cos (<body>). Però sempre a principi y a final hi ha que posar <HTML> i </HTML>. En aquestes pàgines no es poden fer animacions, per a fer-les hauriem d'utilitzar altres programes com Adobe Flash CS5. Si volem que es mova el títol, cambiar-ho de color, de tamany o quasevol cosa... tendríem que utiliztar una interpolació de moviment. I finalment, en la  pàgina inclouríem la informació que vullgem.


En definitiva, aquesta es una gran eixida per als Ticnológs, ja que en totes les empreses, treballs, o negocis es necesita una pàgina web, per a mostrar informació, comprar per internet, o quasevol cosa que beneficie a eixa empresa o negoci, inclús hi ha persones que tenen una pàgina web, per a benefici personal, o simple passatemps o oci.  Siga per al que siga, es molt important, tindre una idea de com es creen pàgines web, ja que es tan important hui en dia.

2 comentarios:

  1. Si que es veritat ¿Per a que mentir? que jo sempre m'habia preguntat com es farien les pàgines web, y per que tants codis y amb quins programes es farien, jo la veritat m'esperaba alguna cosa mes complexa pero gràcies per la teua informació.

    ResponderEliminar
  2. Jo pensava que tot era més complicat pèro gracies a la teua informació he vist que tot és més fàcil!

    ResponderEliminar