domingo, 6 de noviembre de 2011

Ticnòlegs en un aeroport

Entre moltes altres opcions laborals, un ticnòleg pot treballar en la programació i manteniment de l'equip informàtic d'un aeroport.

En un aeroport ho parega o no, és molt necessari l'equip informàtic perquè tot funcione amb perfecta normalitat.

Què ocorreria si els ticnòlegs d'un aeroport no feren el seu treball correctament o fallara l'equip informàtic?

Si arribares a un aeroport per a agafar un avió i en les pantalles no isqueren les portes d'embarcament a què t'has de dirigir i l'horari en què has d'embarcar. Què faries?

Seria un caos totes les persones s'acumularien en cues enfront dels mostradors per a demanar informació, la qual els treballadors de l'aeroport no tindrien o arribaria tard, les persones anirien d'un costat a un altre sense saber que fer o a on anar.

Quan una persona arribara amb el seu passaport o dni, els treballadors no els podrien donar el seu bitllet, perquè no podrien saber si eixa persona realment a comprat un bitllet per al vol que ell diu.

Si estigueres esperant un familiar no podries saber si el vol arriba a temps, si s'ha retardat o molt menys quant temps porta de retard, per tant quedaria esperar amb molta paciència.

Perquè tot açò i molt mes funcione correctament es necessita el treball d'uns ticnòlegs, tant a l'hora de programar com a dia a dia amb un bon manteniment i investigant per a millorar mes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario