jueves, 3 de noviembre de 2011

Les càmeres de vigilància

Les càmeres de seguretat s'han convertit en unes aliades per a prevenció i protecció de crims. La col·locació adequada de la càmera juntament amb la instal·lació d'un sistema d'enregistrament adequat que et permet mantenir constància de totes les coses que passen en la teua casa.

Es necessita un ticnóleg per a programar les càmeres de vigilància.

Emplaçament d'una càmera de seguretat

Si el que vols és assegurar una vigilància efectiva de la teua casa, el lloc on estiga col·locada la càmera de seguretat és de summa importància; que després et permetrà tenir constància del que passa.


Càmeres de seguretat IP

Compten amb un servidor de vídeo que permet que la càmera per si mateixa transmeti en una adreça IP tots els esdeveniments que capti.




Càmeres de seguretat CCTV

Són Càmeres analógiques que ens permeten guardar els imagens en un disc dur i ens ajuda a posar-les disponibles a la xarxa per a monitorització.


Càmeres de seguretat domèstiques

El preu de les càmeres domèstiques ha baixat tant per a interior com para exterior. Però Per a una protecció completa i eficient de la casa, el millor és comptar amb càmeres de seguretat exteriors. Solen estar fetes de materials que la protegeixen del sol. Perquè si un lladre vol robar, voldrà trencar la càmera perquè no li descobrisques.

4 comentarios:

  1. JaJaJaJa juanki no esta mal pero no me gusta el tema, bien redactado xD

    ResponderEliminar
  2. Vale por fin lo encontre¡¡¡Bien organizado pero no me interesa mucho :P

    ResponderEliminar
  3. Muy bien juanki.Esta muy bien redactado y expresado, con un tema muy interesante.

    ResponderEliminar