martes, 8 de noviembre de 2011

LA TECNOLOGIA EN ELS HOSPITALS AVANÇA

La tecnologia cada any avança mes i açò afecta tot el món, tant per al treball com per a l'ús personal. Els ticnólogos cada vegada avancen mes i junt amb ells nosaltres ens actualitzem i ens fan la vida molt mes còmoda i fàcil. En els hospitals han tingut un gran avanç que fa que hi haja menys tala d'arbres i que siga mes còmode per a tots, amb açò em referisc a la informació a peu de llit, la informació sense falta de papers - no com sempre ha sigut - i és que des de sempre en els hospitals ha hagut d'haver-hi papers arxivats de pacients i els seus historials clínics, que els metges havien de portar d'un costat a un altre segons al pacient que hagueren d'atendre. Amb el pas del temps van arribar els ordinadors i gràcies a això van poder avançar un poc mas en els hospitals, podien anar mes ràpids tot i que encara tenien la necessitat de portar els papers, els historials, etc. I encara que ara poden tindre els historials en els seus ordinadors, gràcies als ticnólogos la tecnologia sanitària va poder avançar mes i arribe la informació a peu de llit. Açò és una gran novetat q permet que un hospital este sense papers totalment. Els ticnólogos van crear açò per a major comoditat, tant per als doctors/infermers com para com per als pacients.



Es tracta d'unes estacions de treball mòbils de floTM que permeten l'accés i introducció d'informació on i quan ho necessite. En estes es pot integrar qualsevol tipus d'equipament informàtic, panell PC, portàtils, etc. Té un sistema d'alimentació amb bateries d'ultima generació de càrrega ràpida que permet una autonomia de fins a 14 hores i es carrega rápidament.



En conclusió necessitem als ticnólogos en el nostre dia a dia, estem rodejats d'ells perquè encara que no els vegem ells sempre estan darrere de tots els avanços intentant millorar cada dia mes i mes i junt amb ells avancem nosaltres.


2 comentarios:

  1. Es un tema muy interesante, ya que la sanidad es un tema esencial para nuestra vida y si este aparato del que nos hablas nos la puede hacer mas eficaz y sencilla todos lo agradecerian

    ResponderEliminar
  2. Me ha gustado mucho, me parece una entrada muy interesante porque es un tema muy importante en nuestra vida.

    ResponderEliminar