viernes, 11 de noviembre de 2011

Les (TIC) en les grans empreses


Les (TIC) han creat un gran impacte en el funcionament de les organitzacions i inclús han alterat la seua pròpia estructura. Les (TIC) generen diversos efectes, depenent de la funció que exercisquen en l'organització.

Tal y como leemos en el artículo: http://www.ub.edu/geocrit/sn/sn-170-25.htm

"Tractar del que ha donat a denominar-se societat de la informació, i la seua correspondència amb les (TIC) és abordar un dels fets més transcendents i significatius dels últims decennis.
Com és ben conegut, les innovacions tècniques en els àmbits de la microelectrònica, la digitalització i la informàtica, així com la seua unió amb les telecomunicacions amb Internet com a àmbit paradigmàtic, a què acompanya la telefonia mòbil, són les que constituïxen el motor tecnològic de desenvolupament de la societat de la informació.
Esta velocitat de canvi ha fet del conjunt de totes les activitats vinculades a les (TIC) el sector d'innovació tecnològica més destacat en aquest moment."

A més a més:

En una empresa és necessari un informàtic no sols per a mantindre una pagina web ni per a gestionar base de dades si no també per que si una empresa té treballadors per tot el món i l'empresa esta a Barcelona, si al treballador té problemes amb el seu ordinador ,no poden estar perdent temps manant-ho a Barcelona, necessite al técnic en ese moment"


No hay comentarios:

Publicar un comentario