jueves, 3 de noviembre de 2011

Les TIC ¿Públiques?


No tot el que té que vore amb un ticnóleg té que ser en un hàbit privat, no hi es la típica persona que acudeix a ta casa perquè no te arranca l’ordinador, per exemple, també acudeixen al llocs como comerços que volen instal·lar una càmera de seguretat i poder vore el que succeeix desde el seu mòbil , o un empresari, tant d’un gran comerç com d’un petit comerç que necessita posar un cartel electrònic i poder canviar els anuncis, o el mes simple com crear una pàgina web d’un comerç i que quan posem en Google podem veure “Carnisseria Paco” i els continguts.
Les coses mes simples poden estar relacionades amb un ticnòleg sense que la majoria de nosaltres ens donem conte de la importància real que té. Sense un ticnòleg no hi hauria la mateixa seguretat en un comerç o quasi ningú sabria l’existència de “Carnisseria Paco” ni a on està.
Si que es veritat que les eixides laborals dels ticnòlegs no son molt extenses hui en dia, però tampoc lo son les d’un albanyil, però es veritat que sense ells doncs no tots el que observem pel carrer i ens pareix natural seria de la mateixa manera ¿que em dius dels semàfors? darrere dells hi ha un ticnòleg encofrat a un ordinador coordinant tos el semàfors de la zona. Les faroles no sencenen quan se tenen que encendre y permaneixen encengudes el temps que tenen que estar per art de màgia.

També es veritat que no tot el treball d’un ticnòleg és estar al carrer, també, per exemple, en una clase, d’un institut qualsevol en les aules d’informàtica es necessari un ticnoleg, si no, com seria possible el concurs ¿La televisió? ¡Tu la veus gràcies a un ticnoleg!
Apart d’això es que en un futur els ticnolegs tindran mes eixides laborals de les que tenen ara donat que tot s’està informatitzant lentament, però hui en dia necessitem un ticnòleg, ¡El meu ordinador no arranca!

7 comentarios:

  1. Pues a mi me parece una entrada graciosa y natural.Está bien, me gusta!!

    ResponderEliminar
  2. de deveres es necesita un ticnóleg per a coses que no ens donem comte i etá bé parlar d'aixó

    ResponderEliminar
  3. es muy ingenioso,porque a nadie se le a ocurrido que siempre hay alguien detras de la vida tan comoda que tenemos

    ResponderEliminar
  4. Esta muy bien redactado, me gusta mucho el enfoque que le has dado para hablar de este tema.

    ResponderEliminar
  5. Está bien porque enfocas la faena de los ticnologos desde un punto de vista simple y además muy importante. Es una entrada muy natural :)

    ResponderEliminar
  6. Este blog està molt bent redactat, els continguts son graciosos i ingeniosos. El que diu es de veres necessitem un tic-noleg en quasi tots els ambits de la nostra vida. SALUTACIONS.

    ResponderEliminar